Speváčka ponúkla nový klip k aktuálnemu singlu Stupid Little Things, ktorý sa bude nachádzať na jej pripravovanom šiestom albume Resurrection. Ten predstavuje opätovný návrat k hudbe po druhom boji s rakovinou. Ako sama speváčka prezradila, písanie piesní napomáha v temných chvíľach a už len samotné rozprávanie jej príbehu je veľkou pomocou.

"Stupid Little Things je o snahe zbytočne nenafukovať veci väčšmi než v skutočnosti sú. Pre mňa je to o tom, nesústrediť sa na maličkosti," prezradila Anastacia, ktorá presne vie, o čom hovorí. Minulý rok, po opätovnom návrate rakoviny, absolvovala dvojitú mastektómiu.

Predchádzajúci album It´s Man´s World, ktorý obsahoval aj covery od Kings of Leon a mnohých ďalších mužských interpretov, príliš v albumovom rebríčku vo Veľkej Británii nezabodoval. Rovnako speváčkin ostatný singel Heavy on My Heart sa v rebríčku UK Top 40 umiestnil najvyššie iba na 21. mieste.  

Medzitým bol tiež oficiálne potvrdený tracklist nového albumu, ktorý zahŕňa v deluxe edícii aj skladbu Left Outside Alone Pt.2. Vydanie albumu je naplánované na 5. máj 2014. 


Tracklist albumu Resurrection

1. Staring at the Sun
2. Lifeline
3. Stupid Little Things
4. Don't Want to Be the One
5. Evolution
6. Pendulum
7. Stay
8. Dark White Girl
9. Apology
10.Broken Wings

Deluxe Edition
11. Other Side of Crazy
12. Oncoming Train
13. Resurrection
14. Left Outside Alone, Pt. 2
15. Underdog

Zdroj: Digitalspy.co.uk
Foto: Facebook.com/anastacia

Súvisiaci interpreti: Anastacia