Spevák Bystrík so svojou bandou krstil nový album Na Kráľovej holi v piatok 17. mája vo svojom rodnom meste v Trnave. Letná záhrada Amfik Cafe bola plná fanúšikov, ktorí si prišli užiť piatkový večer. Krstnou mamou nahrávky sa stala Adela Vinczeová.

Koncert sa začal už o 19:00 a ako predkapela sa predstavila formácia Ukitas, ktorú tvoria speváčky Nikola a Tereza. Svojou charizmou a chytľavými rytmami preniesli na divákov pozitívnu energiu. Fanúšikovia už nedočkavo čakali na vystúpenie kapely, na ktorú sa tešili niekoľko mesiacov. Vstupenky totiž boli vypredané do mesiaca od spustenia predaja. 

Bystrík banda otvorila svoj koncert dobre známou skladbou V pondelok doma nebudem. Prekvapením večera bolo meno krstnej mamy albumu. Adela Vinczeová prišla do radostnej atmosféry a dodala koncertu novú energiu, humor a nadšenie publika. "Bystrík banda, veľmi vám fandím, pretože sa mi páči čo robíte a okrem toho, že dobre hráte, tak z vás ide taká veľmi príjemná energia a to robí veľa. Myslím si, že to sami cítite. Takže, len tak ďalej, nech vám to hrá, ste super! Ďakujem, že som vám mohla pokrstiť album, rada aj nabudúce." 

Kapela následne odohrala viac ako dvojhodinový koncert a ukončila ho singlom Nech to trvá. Ako prídavok si vyše 700-členné publikum vytlieskalo skladbu Prajem si.


Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka Linda Mináriková. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: Jana Eviaková

Súvisiaci interpreti: Bystrík