Veľký úspech Slovenska na najväčšom festivale elektronickej hudby sa opäť opakuje. Po vlaňajšku, keď na Tomorrowlande vystúpila Michalovčanka Nifra, teraz opäť prichádza rad na slovenský export. Samostatnú šou, ale aj hosťovanie pre belgickú dídžejku získal DJ Mairee.

Mairee už so skladbou s legendárnym Benny Benassim a duom Dubdogz avizoval, že Tomorrowland bude pre neho obrovský míľnik, ale to, že ho týždeň pred jeho oficiálnym vystúpením pozve na hlavné pódium legenda medzi DJ-kami a predstavia spoločný song, bolo prekvapením.

Na legendárnom festivale populárnom hlavne medzi milovníkmi tanečnej hudby vystúpili hviezdy, ako Martin Garrix, Hardwell, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, Timmy Trumpet či dedička najznámejšieho hotelového impéria Paris Hilton. Nečakane sa tu objavil aj Slovák DJ Mairee, ktorého na hlavné pódium pozvala legendárna belgická DJ-ka Mattn. Svoj spoločný remix Girls Wanna Have Fun, ktorý vychádza už tento piatok, tak odpremiérovali pred viac ako 100-tisíc ľuďmi.

"Tomorrowland Mainstage s @mattnworld. Stále snívam alebo sa to naozaj deje v roku 2024? Naozaj nedokážem opísať všetky tie neuveriteľné pocity, emócie a zimomriavky, ktoré momentálne dostávam, ale čo vám musím povedať ako prvé, je, že nikdy nezabudnem na vás všetkých, ktorí mi pomohli byť tu. Veľké ďakujem. Milí ľudia zajtrajška, nezabudnite, že budúcu nedeľu si môžete vychutnať plnú šou Mairee Only na Tomorrowlande," vyjadril sa na svojej sociálnej sieti dojatý DJ a producent.

Miroslav Svaty je producent, skladateľ a DJ, ktorý so svojou latino skladbou Papapa pred 6 rokmi rozvíril slovenský Youtube a dnes má vyše 16 miliónov videní. Vystúpi už túto nedeľu 28. júla na House of Fortune by JBL. 

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla Jana Trellová. Text správy sme upravili.