"Verím v dobro, lásku a verím tiež v existenciu anjelov. Nielen anjelov – éterických bytostí, anjeli predsa chodia aj po zemi. Sú na tomto svete, aby nám pomáhali," myslí si Robo Opatovský, ktorý v týchto dňoch predstavuje energickú skladbu s dávkou chytľavosti i melanchólie Anjel. Hitový potenciál pesničky z jeho ostatného albumu Nie som ideálny chlap podčiarkuje videoklip, ktorý nakrúcal na 25 ikonických miestach Slovenska.

Robo Opatovský pieseň Anjel zložil minulý rok na jeseň a dodnes má pocit, že dokonale pasuje práve na chladnejšie, jesenné obdobie. Novinku producentsky zastrešil Ľubomír Mazák, ktorého Opatovský vníma ako skvelého producenta i gitaristu. "Ľubo posúva moju hudbu vpred po zvukovej aj hudobnej stránke a na albume Nie som ideálny chlap sme spolupracovali pri viacerých piesňach," vraví spevák. 

Autorkou textu je Oľga Šifrová. "Tému spracovala excelentne a trefne vystihla hlavnú myšlienku piesne: keď je ti ťažko, vždy sa nájde niekto, kto ťa vypočuje, pomôže, kto ti bude oporou. Tvoj anjel," dodáva Opatovský. Ako prezradil, aj on má pocit, že nad ním niekto denne rozprestiera ochranné krídla. "Už len tým, že sa každé ráno zobudím zdravý, že mám krásnu rodinu, môžem sa živiť tým, čo je zároveň mojím koníčkom, že mám všetko, o čom som kedysi dávno sníval," vyznal sa spevák.

Nakrúcanie videoklipu Anjel bolo pre speváka celkom novou skúsenosťou. Spolu s kameramanom Kubom "Točičom" Chochulom, ktorý s Robom spolupracoval na viacerých klipoch (Muž a žena, Po čom ženy túžia), sa ho zúčastnil aj správca Robových sociálnych sietí Filip Cemper.

"Interne sme natáčanie nazvali ako našu misiu po Slovensku s pracovným názvom SLOVTRIP. Nakrúcali sme päť dní, najazdili 5000 kilometrov a navštívili až 25 miest po Slovensku. Stretli sme veľa ľudí, ktorí svojou pozitívnou energiou prispeli k tomu najlepšiemu výsledku. Tešíme sa, že sme vďaka tejto jazde stretli všade toľko úžasných anjelov," uzatvára Opatovský.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytla PR manažérka Andrea Čurná. Správu sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Robo Opatovský