Slovenská speváčka Zuzana Smatanová nakupuje darčeky krátko pred Štedrým dňom. Skôr sa k tomu už niekoľko rokov nedokáže dostať pre nedostatok času. "Priznám sa, že čo sa týka kupovania darčekov, som veľký lajdák. Do obchodov zásadne vyrážam 23. decembra," povedala niekoľkonásobná držiteľka ocenenia Slávik v rozhovore pre agentúru SITA.

"Ale moja rodina je v tomto zhovievavá. Vedia, že toho mám veľa a nestíham. Avšak posnažím sa v tomto smere zlepšiť," dodala. Speváčka, ktorá v jeseni uviedla na trh svoju piatu štúdiovú nahrávku Dvere (2011), priznala, že Vianoce sú pre ňu najmä dovolenkou. Keďže na typickej dovolenke niekde pri mori nebola podľa vlastných slov asi päť rokov, oddychuje práve na Vianoce.

"Veľmi sa teším na ten pokoj, oddych od koncertovania. Nie žeby som to nerobila rada, ale skutočne sa teším, že v tom čase neuvidím mikrofón," poznamenala Smatanová. Dvadsaťsedemročná speváčka strávi sviatky s mamou a tiež s bratom a jeho rodinou. "V roku 2009 mi zomrel otec a tak je to samozrejme aj v tomto smere iné - osobnejšie, intímnejšie," dodala na záver Zuzana Smatanová.

Zdroj: SITA
Foto: Jakub Gulyáš

Súvisiaci interpreti: Zuzana Smatanová