Americký spevák Chris Brown má opäť problémy s políciou. Webová stránka TMZ.com informovala, že 24-ročná nemenovaná žena privolala políciu do nočného klubu v Miami Beach po tom, ako prišla o svoj mobilný telefón. Snažila sa ním totiž hviezdu odfotiť, 22-ročný Brown jej však uštedril nadávku, mobil jej vzal a odišiel na svojom Bentley.

"Moji vyšetrovatelia v súčasnosti vypočúvajú svedkov a skúmajú materiály poskytnuté políciou v Miami Beach. Keď bude všetko skompletizované, potom budeme zvažovať ďalšie kroky," uviedla floridská prokurátorka Katherine Fernandez Rundle.

Chris Brown je stále v päťročnej podmienke pre fyzický útok na jeho bývalú priateľku, speváčku Rihannu. Tá sa s ním však už podľa všetkého udobrila, spolupracovali totiž na jej najnovšom hudobnom počine, ktorým je remix skladby Birthday Cake. Ak Brownovi dokážu vinu v prípade krádeže telefónu, hrozí mu kvôli podmienke trest odňatia slobody až na štyri roky.

Rihanna feat. Chris Brown - Birthday Cake (remix)

Chris Brown
má na svojom konte štyri štúdiové albumy Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011). Posledná menovaná nahrávka sa dostala na vrchol amerického albumového rebríčka Billboard 200 a nedávno za ňu získal aj prestížne hudobné ocenenie Grammy v kategórii Najlepší R&B album. K jeho najúspešnejším hitom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss, With You, No Air (feat. Jordin Sparks), Look at Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes) a Forever.

Už o niekoľko týždňov vydá piaty album s názvom Fortune (2012). Predstavil z neho už dva videoklipy Strip (feat. Kevin McCall) a Turn Up The Music.

Chris Brown feat. Kevin McCall - Strip

Chris Brown - Turn Up The Music

Zdroj: SITA
Foto: Chrisbrownworld.com

Súvisiaci interpreti: Chris Brown