Prvá spolupráca týchto dvoch odlišne zameraných hudobných zoskupení sa odohrala na festivale Pohoda 2015. Pod šapitó preplneného stanu bolo už pár minút po začiatku koncertu hudobníkom na pódiu aj publiku jasné, že to bol skvelý nápad.

Živelná šou a neskutočná odozva ľudí, pri ktorej všetci muzikanti prepotili počas hrania zatiaľ asi najviac uterákov zanechala na oboch stranách výborný dojem. Preto sa skupina Polemic počas nasledovného leta v roku 2016 znovu spojila s rytmickou úderkou Campana Batucada výhradne len na piatich putovných hudobných festivaloch Fun rádio Dohoda. Zábery z nich sa objavili v koncertnom videoklipe k pesničke Tancuj!.

Ten má u fanúšikov veľký úspech, a tak skupina ako navnadenie na blížiace sa leto pripravila hneď šesť nových videoklipov. Tie vznikli počas spoločného koncertu v Poprade v réžii dokumentaristu Mareka Mackoviča a zverejnené budú postupne každý deň počas tohto týždňa. Prvý vychádza práve dnes a je k veľkému hitu Komplikovaná. Ďalšie budú nasledovať denne o rovnakom čase 9:00 až do soboty 29. apríla. Okrem energických vizuálov sa môžete tešiť aj na upravené aranžmány známych skladieb. Ich zoznam nájdete pod videoklipom.


Utorok 25. apríla - Ako to prežijem (live)


Streda 26. apríla - Jah live (live)


Štvrtok 27. apríla - Conengria, L'ombelico Del Mondo (live) 


Piatok 28. apríla - Medzi nebom a zemou (live)  


Sobota 29. apríla - Svetlá mesta (live) 

...

Nové videoklipy nájdete vždy o 9:00 na oficiálnom Youtube kanáli Polemicu.

Skupina Polemic hrá v zložení Peter "Petko" Opet, Braňo "Bejzo" Bajza, Michal "Mickey Mouse" Novácky, Peter "Ras Píter" Šandor, Peter "Pepe" Huraj, Miroslav "Mireček" Baričič, Ľubomír "Lubenko" Horák a Andrej "Šéfko" Juráš. 

Informácie o koncertoch a ďalších novinkách Polemicu nájdete na oficiálnom webe www.polemic.sk, kapelu môžete sledovať aj na Facebooku alebo Instagrame.

Zdroj: PR Polemic
Foto: Albert Čurný

Súvisiaci interpreti: Polemic