Už 4. júla v bratislavskom Re:fresh clube začína festivalová sezóna na warm-up párty jedinečného chorvátskeho multižánrového festivalu Seasplash 2018, ktorý takto originálne pozýva všetkých reggae fanúšikov na letný výlet do Chorvátska. Párty odštartuje o 22:00 slovenský dub producent Juju Planet Dub, chorvátsku dub scénu zastúpi La Petite, večer zavŕšia opäť domáci Dub Settlers Hifi.

Multižánrový festival Seasplash 2018 sa tento rok uskutoční 19.-22. júla v Fort Punta Christo blízko pevnosti Štinjan pri obľúbenom letovisku mnohých Slovákov - pri meste Pula. Areál festivalu je obklopený nádhernými plážami a borovicovými lesmi. Pevnosť sa nachádza medzi zátokou pri Pule a národným parkom Brijuni. Ide už o 16. ročník obľúbeného letného open-air podujatia, ktoré je ideálnym miestom pre oddych pri mori v spojení s jedinečným hudobným zážitkom.

Festival ponúka 4 dni hudby na viacerých pódiách, rovnako ako živú hudbu na pláži, bezplatné kempovanie, workshopy, obchody a mnoho iných aktivít. Festival Seasplash je už tradične jednou z najobľúbenejších festivalových zastávok mnohých fanúšikov reggae, dub, drum’n’bass, dancehall, ska a ďalších elektronických žánrov. Festival je organizovaný aj s podporou mesta Pula, ktoré považuje túto udalosť za neoddeliteľnú súčasť chorvátskeho letného kultúrneho programu.

V rámci tohtoročného festivalu Seasplash vystúpia interpreti ako Mad Professor & U-Roy, Dubmatrix, Channel One, Radical Dance Faction a mnohí ďalší. Warm-up párty v klube Re:fresh 4.júla je úvodnou párty, ktorou organizátori pozývajú všetkých slovenských fanúšikov na letný hudobný zážitok v Chorvátsku.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytla Mirka Brindová.