Daniela a Veronika Nízlové sa už pár rokov pokúšajú uspieť na americkom trhu. Po niekoľkých vydaných singloch v angličtine, sexi videoklipoch a zaujímavých spoluprácach s vychytenými producentmi sa dvojica môže pochváliť ďalším úspechom. Nahrali song s rapperom Snoop Doggom, ku ktorému nedávno nakrúcali videoklip.

Dvojičky Twiins informovali o piesni s názvom Music Feels Better With You už v júni na svojom oficiálnom Facebooku. Nahrávali ju s legendárnym americkým producentom Jimym Douglassom, štvornásobným držiteľom Grammy. Svojím hlasom prispel aj známy americký raper Snoop Dogg, v súčasnosti viac vystupujúci pod pseudonymom Snoop Lion. Duet by mal oficiálne vyjsť teraz v lete.

"Sme neskutočne šťastné. Vážne sa nám splnil sen," vyjadrili sa príťažlivé speváčky pre televíziu Joj a magazín Topstar. Chválou nešetril ani svojrázny raper, ktorý si s Danielou a Veronikou užil počas nakrúcania množstvo zábavy. Hudobná spolupráca, o ktorej by mnoho iných amerických interpretov mohlo len snívať, je pritom pre duo zo Slovenska veľkým úspechom. Ak by sa piesni podarilo umiestniť v hitparádach, mohla by sexi dvojičkám otvoriť cestu aj k ďalším významným hviezdam.

Snoop Dogg však nie je jediné známe meno, s ktorým sa Twiinsky stretli v štúdiu. Už pred niekoľkými mesiacmi unikol na internet aj spoločný song s ďalším raperom Flo Ridom. Tanečná pieseň Dance Tonight sa však zatiaľ nedočkala oficiálneho vydania ani videoklipu a je otázne, či sa tak niekedy vôbec stane. 

Vypočujte si ukážku piesne Music Feels Better With You


Prečítajte si: Twiins si zahrajú v hollywodskom filme so Snoop Doggom

Text: Hudba.sk (zdroj: Topstar.sk, Facebook.com/TWiiNSmusic)
Foto: Facebook.com/TWiiNSmusic 

Súvisiaci interpreti: Tweens