Slovenská kapela Talkshow zverejnila videoklip, ktorý natočila počas tohtoročného leta na festivaloch Pohoda a Grape. Video ku singlu Gee z albumu Kunst je zostrihom z festivalových koncertov na streche Red Bull Tour Busu.

O realizáciu a strih klipu sa postaral Michal Michale, ktorý predtým točil aj pre Walter Schnitzellson a Fat Kit. Ako uviedli členovia formácie, počas postprodukcie si zaspomínali na leto, slnko a množstvo zábavy. "Celkovo je Tour Bus pekne vytunený a kľudne si vieme predstaviť cestovať s ním po mestách a hrať, a v noci sa v jeho útrobách zabávať," dodali Talkshow.

Bratislavská kapela len nedávno získala pozvánku na najprestížnejšie svetové showcaseové podujatie - SXSW v americkom Austine, ktoré ich čaká na jar budúceho roka. Jeho hudobná časť sa uskutoční v termíne od 17. do 22. marca 2015.

"Je pred nami veľký kus cesty, pretože kapela bez amerického bookingu, labelu a manažmentu to má x-krát ťažšie. Ale začali sme na tom tvrdo pracovať, tak uvidíme. Mňa teší už len to, že si nás popri tých milión kapelách z celého sveta aspoň trošku všimli," hovorí spevák, gitarista, klávesák a hlavný autor hudby Talkshow, Andreas Imrich.



TIP: Talkshow zaujali na Waves Bratislava, v marci ich čaká prestížny SXSW

Zdroj: Redbull.com, archív Hudba.sk
Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Talkshow