Letný Uprising stačí navštíviť raz a každý potvrdí, že na ňom nájdete najkrajšie ženy. Aj tento rok preto Uprising crew vyslala do davu fotografov, aby ich medzi návšetvníkmi našli. Fotografie už teraz môžu všetci záujemcovia nájsť na festivalovej fanpage vo fotoalbume Uprising Queen 2018 a udeliť hlas favoritke či favoritkám.

Víťazka získava od organizátorov vstupenky na zimný Uprising a festivalový merch, ktorý sa uskutoční 1. decembra v bratislavskom Ateliéri Babylon. Do hlavného mesta zavíta trojica jamajských interpretov, Mighty Jah Mason, Turbulence a Kumar Bent.

Jah Mason a jeho neomylný raketový flow si slovenských fanúšikov získal už pred rokmi, keď sa ho organizátorom prvýkrát podarilo dotiahnuť na letný Uprising. Jeho nadupaná šou nás, veríme, zahreje aj teraz v klubovejšej atmosfére Babylonu. Turbulence, rastafarián aktívny na hudobnej scéne už takmer 20 rokov, je vďaka jeho štýlu a prejavu považovaný za druhého Sizzlu a jeho tvorba je nabitá pozitívnou energiou a silnými odkazmi. Trojku jamajských reprezentantov dopĺňa Kumar Bent, nadaný a charizmatický spevák. Ten sa preslávil ako frontman kapely Raging Fyah, ktorú aj vďaka jeho lyrike a citu pre tvorbu hitov vytiahol z pozície backing band na vrchol reggae scény.

O zahriatie pódia aj davu pod ním sa postará lokálny support MCs Rida Radar, Ryhha a spoza českej hranice Colectiv, ktorý príde predstaviť svoj debutový album.

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol Sveťo Moravčík. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Jah Mason