"Môžem byť milá, sladká a milujúca, no ak so mnou zaobchádzaš zle, som dostatočne silná na to, aby som sa o seba postarala sama," hovorí mladá speváčka a autorka Carmel Paradise o svojom najnovšom singli, ktorý predstavila spolu s videoklipom.

Mladá umelkyňa by novinkou chcela upozorniť na stereotyp, že ženy sú často vnímané ako jedno-dimenzionálne bytosti - že môžu byť buď len jemné a krehké alebo iba silné. "Ženy sú oveľa komplexnejšie a môžeme byť aj plné protikladov. Vieme byť jemné i silné, milujúce i pomstychtivé. Takže tento song je tak trochu varovanie: nemýľ si moju milotu so slabosťou, pretože ak ju skúsiš zneužiť, prídem si po teba," dodala Carmel Paradise.

O hudbu i text skladby Heartbreaker, ktorá vyšla pod hlavičkou vydavateľstva Buckingham Entertainment Group, sa postarala samotná speváčka. Produkciu mali na starosti Sal Oliveri a Krysten S. Caudle z amerického Nashvillu.


Videoklip k piesni režíroval Martin Miko, s ktorým speváčka spolupracovala aj na videách k piesňam Smoke Break a Ride. Klip je zmesou príbehov žien, s ktorými bolo v ich vzťahoch zle zaobchádzané. "Ženy znášajú veľmi veľa a podľa štatistík sú často podceňované. Najšťastnejšie skupiny ľudí na svete sú podľa prieskumov ženatí muži a slobodné ženy. Týmto videoklipom som chcela povedať, že ženy si naozaj zaslúžia viac a nemusia znášať zneužívanie," uzavrela Carmel.

Zdroj: SITA (Soul for Show)
Foto: Facebook.com/CarmelParadiseband