Magdalena Grabher je zaujímavou umelkyňou, ktorá pochádza zo západného Rakúska. Nórsky skladateľ, producent a spevák Bernhoft si ju prizval na niektoré zo svojich koncertov v rámci aktuálneho turné. Magdalena sa tak predstaví aj fanúšikom v Bratislave, aby 4. februára odohrala koncert v Majestic Music Clube.

Magdalena Grabher je nepopierateľný talent. Svoju hudbu komponuje kombináciou hrania na rôzne hudobné nástroje s využitím bohatých možností nových technológií. Počas spevu tak hrá na gitare, klávesoch a ovláda loopovací systém, vďaka čomu svojim piesňam dodáva neuveriteľnú harmóniu. Jej tvorba hrá odtieňmi jazzu a popu, na pódiu vystupuje sama, ale svojou energiu a emóciami dokonale nahrádza zvuk celej kapely. 

Magdalenin debutový album Grey Dress vyšiel v roku 2017 a predstaví ho aj na koncerte v Bratislave. Nasledovať bude koncert unikátneho nórskeho hudobníka Bernhofta s kapelou The Fashion BruisesVďaka jeho štýlu a muzikantskej všestrannosti ho možno prirovnať napríklad k britskej pop-jazzovej hviezde Jamiemu Cullumovi. Jeho skladby na pomedzí jazzu a R&B sú podobne chytľavé a svojím umením a energiou na koncertoch dokazuje, že sa pre hudobné pódiá narodil.

Bernhoft & The Fashion Bruises a Magdalena Grabher vystúpia prvýkrát v Bratislave už 4. februára v MMC.

Vstupenky:  

SÚŤAŽ: Dva lístky na koncert môžete vyhrať, ak sa zapojíte do našej súťaže na Facebooku.


Redakciu Hudba.sk informovala usporiadateľská agentúra XL entertainment. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: PR

Súvisiaci interpreti: Bernhoft