Priaznivci americkej rockovej kapely My Chemical Romance, ktorá minulý týždeň oznámila ukončenie činnosti, žiadajú, aby skupina absolvovala rozlúčkové turné. Založili preto na webstránke www.change.org petíciu, ktorú od soboty podpísalo už viac než 9000 fanúšikov.

"Ukončili činnosť tak neočakávane bez toho, aby sa poriadne rozlúčili s fanúšikmi. Naštvalo nás to. Ak chcú skončiť, tak by to mali spraviť poriadne a vyraziť na posledné, rozlúčkové turné," uviedol organizátor petície Cameron Lee.

My Chemical Romance oznámili koniec činnosti v piatok prostredníctvom svojej webstránky. "Byť v skupine počas ostatných dvanástich rokov bolo skutočným požehnaním. Dostali sme sa na miesta, o akých sa nám ani nesnívalo. Videli a zažili sme veci, ktoré sme si ani nevedeli predstaviť. Delili sme sa o pódium s ľuďmi, ktorých zbožňujeme a obdivujeme, a čo je najlepšie zo všetkého, aj s našimi priateľmi. A teraz, tak ako to býva pri všetkých skvelých veciach, prišiel čas na to, aby sa to skončilo. Ďakujeme vám všetkým za podporu a za to, že ste boli súčasťou tohto dobrodružstva," napísali.

Zdroj: SITA (Nme.com)
Foto: Mychemicalromance.com

Súvisiaci interpreti: My Chemical Romance