Jej pesničky sú protestnými výkrikmi. Za práva LGBTQ+, za záchranu prírody, za vlastnú sebahodnotu alebo voči politike. Novým singlom Some Type of Skin vyzýva nórska alt-popová speváčka Aurora k mieru a ľudskosti. Deje sa tak krátko po vydaní tretieho albumu The Gods We Can Touch, ktorý ju zadefinoval ako senzáciu s miliónmi streamov, ktorá ale nemôže byť mainstreamová.

Intímny introspektívny singel Some Type of Skin je ďalším z jej výkrikov. Doslova. Explózia v refréne je ohromujúca. "Vždy mi hovorili, že by som si mala vybudovať nejaký typ pleti. Vždy som si dovolila príliš splývať so svetom, nevedela som, kde končí svet a začínam ja. Táto pieseň o mnohom z toho kričí. A je to chutné. Byť človekom je naozaj lahodné, aj keď je to viac, než ktokoľvek z nás dokáže zvládnuť," vysvetlila Aurora podstatu novinky.

Singel bol zverejnený spolu s videoklipom, ktorý režírovala Aurora spolu s Kavehom Nabatianom. "Kaveh sa cíti ako zvláštna spriaznená duša z iného sveta. Keď sa naše mysle stretnú, je to vždy úžasné. Bolo úžasné opäť spojiť mysle a oživiť osamelosť – vizuálne," priblížila spoluprácu Aurora.

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com)