Turné kapely Bloom, ktoré nesie názov ich debutu Let the good days come, sa chýli ku koncu. Pätica sympatických hudobníkov na čele s červenovláskou Barborou Drahovskou odohrá posledný koncert v rámci slovenskej časti turné už túto sobotu v Gorila.sk Urban Space.

Skupina Bloom vyrazila v marci na svoje prvé turné s názvom Let the good days come tour. Počas neho sa kapela predstavila v piatich slovenských mestách. Posledný koncert slovenskej časti turné sa uskutoční už túto sobotu na domácej pôde v Gorila.sk Urban Space v Bratislave.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

"Na tento koncert sa veľmi tešíme, lebo Bratislava je akoby naša základňa, kde máme rodiny, kamarátov. Je vždy super tu hrať. Aj keď my si užívame koncerty kdekoľvek. A Gorila.sk Urban Space je priestor ako stvorený pre Bloom. Krásna kaviareň plná kníh a skvelá káva. Na to sa necháme vždy namotať," hovorí frontmanka kapely Barbora Drahovská.

Bloom sú s priebehom turné veľmi spokojní. Svoje prvé turné hodnotia na výbornú a už teraz sa tešia na jeho českú časť. "Okrem toho, že sme sa zase lepšie zohrali a zas o niečo lepšie spoznali, zobrali sme si so sebou kopec nových skúsenosti, zážitkov, nových známosti. Hudba je úžasná a live koncerty sú to najkrajšie prečo hudbu vlastne robíme. Vidieť reakcie ľudí v priamom prenose je čistá energia a úprimnosť," dodáva speváčka.

V Bratislave Bloom zahrajú svoj hodinu a pol dlhý program pozostávajúci z albumových skladieb i piesní, ktoré sa na album Let the good days come nedostali. Počas večera spolu s Bloom vystúpi aj tajný hosť. "Prichystali sme si také malé prekvapenie. Tajného hosťa, ktorý s nami zahrá jednu skladbu, ktorú nahral aj na album. To je taká malá nápoveda. Hosť bude odhalený až na koncerte. Nech je to aspoň trošičku napínavé," prezradil s úsmevom Lukáš Kyška, gitarista a spoluzakladateľ skupiny Bloom.


Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Marek Kučera.

Súvisiaci interpreti: Bloom