Najväčší študentský majáles Bažant na Mlynoch tento rok ponúkne ešte viac hudby a zábavy. Program, ktorý bude prebiehať na dvoch pódiách, sa rozšíril o ďalší, výlučne rockový deň. Už tento piatok a v sobotu svoje koncerty v Mlynskej doline odohrajú Jana Kirschner, Kristína, Horkýže Slíže, Inekafe, Polemic, ale aj zahraničný headliner Graham Candy.

Rockový deň, nazvaný páROCK, pripadol na piatok (26.5.). Na svojich aj nových fanúšikov sa tešia Anthology, Zóna A, Inekafe, Čechomor, KarpinaHorkýže Slíže, ktorí sa predstavia na hlavnom pódiu. Menší stage bude patriť kapelám Slice of Bread, Sons, Kristína Sabo & Leisure, Plus Mínus a Dereš. Zábava bude pripravená aj v obľúbenom klube Unique, ktorý sa v piatok večer zmení na rockový bar.

V sobotu 27. mája sa na veľkom pódiu predstavia Chiki Liki Tu-a, Puding Pani Elvisovej, Jana Kirschner, Kristína, Polemic a Graham Candy z Nového Zélandu, ktorý sa celosvetovo preslávil hitom She Moves v tanečnej verzii od Alle Farben. Na Bažante na Mlynoch sa však predstaví ako pesničkár. Na druhom pódiu sa predstavia Michaella, Queer Jane, Instinct, Iconito a Igor Kmeťo a v Unique clube zahrajú DJ Miles a Milan Lieskovský


Už tradične najväčšiu študentskú žúrku navštevujú tisíce fanúšikov, pre ktorých je okrem hlavného programu pripravená aj afterpárty. Program začína v oba dni krátko po 17:00 a potrvá až do skorých ranných hodín. Hlavné pódium bude umiestnené na parkovisku a druhé pódium v priestoroch vstupného vestibulu.

Kompletný program a vstupenky:  Predpredaj.sk

Pozrite si aftermovie z minulého ročníka a pripomeňte si skvelú atmosféru najstaršieho open air podujatia v Bratislave: 


Zdroj: PR článok
Foto: koláž Hudba.sk