Slovné prestrelky medzi Noelom a Liamom Gallagherovcami pokračujú aj osem rokov po tom, ako ukončili fungovanie kapely Oasis. Liam najnovšie o svojom bratov vyhlásil, že sa hrá na nového Robbieho Williamsa.

"Neviem, v akom svete žije, ja by som v takom svete žiť nechcel, verte mi, pretože je veľmi plytký, nevkusný a neprirodzený. On je ako nový Robbie Williams alebo čo. Je to k*rva divné," povedal Liam Gallagher pre stredajšie vydanie londýnskeho denníka Evening Standard.

Noelova povaha je podľa neho hlavnou príčinou, prečo sa ich domovská kapela Oasis nevie dať opäť dohromady. Na otázku, či neľutuje niektoré zo svojich starších vyjadrení na Noelovu adresu, Liam uviedol: "Nie, ani najmenšou náhodou." V minulosti ho okrem iného prirovnal k Hitlerovi a nazval ho tiež "malou ropuchou".

Liam okrem toho prezradil, že na jeho debutovom sólovom albume As You Were, ktorý vyjde v priebehu tohto roka, spolupracoval aj s dvorným producentom speváčky Adele Gregom Kurstinom. "Ideálne je, keď si to spravíte sami. Ale ja neviem napísať tie naozajstné hity. Mám svoje limity. Texty mám, ale neviem čo s tým ďalej," priznal spevák.

Prečítajte si: Dokument o Oasis vrhá nové svetlo na búrlivý vzťah bratov Gallagherovcov

Zdroj: SITA (Standard.co.uk)
Foto: plagát filmu Supersonic

Súvisiaci interpreti: Oasis