Zara Larsson vytiahla z rukáva eso v podobe výborného tanečného singla All The Time. Švédska speváčka síce nie je na hudobnej scéne žiadnym nováčikom, no práve toto je pieseň, vďaka ktorej môže opäť poriadne rozbúriť vody popovej scény.

Zare Larsson sa v roku 2015 vďaka úspechu hitu Lush Life podarilo vystreliť medzi najúspešnejšie mladé popové speváčky na svete. Od tej doby si stále drží veľký počet fanúšikov, no úspech spomínanej skladby sa jej už prekonať nepodarilo. Teraz do éteru posiela úplne nový singel All The Time, ktorý má obrovský potenciál zaujať rovnako ako spomínaný megahit.

Na tvorbe piesne sa okrem samotnej speváčky podieľali aj Noonie Bao, ktorá v minulosti spolupracovala s Katy Perry, Camilou Cabello, Carly Rae JEpsen či skupinou Clean Bandit, Ilsey JuberD McKee a producent Linus Wiklund. Zjavne sa pritom inšpirovali aj albumom Random Access Memories od francúzskeho dua Daft Punk. Výsledok bude možno niekomu pripadať až príliš gýčovo či "kolotočársky", no presne toto v posledných rokoch u fanúšikov komerčnej hudby takmer vždy zafunguje - špeciálne v letnom období, kedy tanečných a pozitívnych skladieb nikdy nie je dosť. Nielen zvuk, ale aj vizuál singla nás tak trochu vráti do dôb minulých, čo si talentovaná Švédka pred kamerou zjavne poriadne užila.

V tomto prípade idú video a hudba kvalitou ruka v ruke a dovolím si tvrdiť, že tento singel patrí medzi to najlepšie, čo speváčka doposiaľ vyprodukovala. Príjemná letná hitovka s ľahko zapamätateľným textom rieši, podobne ako väčšina popových skladieb, túžbu po niekom, kto vo vašom živote už nie je. "Každý má na sebe tvoj parfum, všetko mi ťa pripomína. Neviem, čo robím v New Yorku, ale všetko, čo viem, je, že neprichádzaš do dverí. Vidím ťa vyzlečeného v mojej izbe. Ale je to len spomienka a fantázia. Si vo svojom dome? Ideš von? Budeš šialený ako ja?," odznie v texte.


Z dievčatka je dospelá žena

21-ročná speváčka ešte azda v žiadnom svojom klipe nebola taká sexi ako v čerstvo vydanej novinke, v ktorej tancuje spolu so svojimi dvojníčkami na scéne kabaretu a prezlečie sa za ružovovlasú Barbie či rockovú hviezdu pripomínajúcu Lady Gaga. Napriek tomu, že vo všetkých jej podobách zostáva decentne zahalená, sympatická blondínka už dávno nie je to nevinné dievčatko, ktorému sa podarilo možno úplnou náhodou zaujať milióny ľudí aj mimo svojho rodiska. Vyrástla a je z nej žena s vlastným názorom a smerovaním, ktoré na svojom ostatnom albume So Good (2017) ešte stále hľadala.

Podobne ako dvojica singlov Ruin My Life a Don't Worry Bout Me, aj skladba All The Time sa bude nachádzať na pripravovanom treťom štúdiovom albume tejto nádejnej speváčky. Jeho názov ani dátum vydania zatiaľ nezverejnila, no už teraz vieme, že sa na ňom bude nachádzať aj jej coververzia slávnej skladby z filmu Titanic, My Heart Will Go On.

Zara Larsson momentálne koncertuje na vypredaných štadiónoch naprieč celou Európou ako predskokanka Eda Sheerana. Dvojica hudobníkov má pred sebou počas leta v pláne dva koncerty v Prahe a tiež dva koncerty v rakúskom Klagenfurt.


Autor: Dušan Marko
Foto: Facebook.com/ZaraLarssonOfficial