Paris Hilton a Rina Sawayama vydali svoj spoločný singel I'm Free. Hoci to americká speváčka nepotvrdila, očakáva sa, že bude súčasťou avizovaného albumu Infinite Icon, ktorý vydá Paris Hilton takmer po dvoch dekádach od svojho debutu. Nahrávka vychádza 6. septembra.

Pieseň bola inšpirovaná hitom Free z roku 1997 od Ultra Naté, ktorý Hilton prvýkrát počula v klube v New Yorku krátko po tom, ako ju prepustili z internátnej školy v Utahu, kde bola fyzicky a psychicky týraná. "Pieseň pre mňa predstavuje cestu liečenia a nájdenia tvojho hlasu," uviedla vo vyhlásení.

"Slúžila ako hymna nádeje a vodiace svetlo a som poctená, že som mala príležitosť vytvoriť túto novú verziu. Som tiež veľmi vďačná, že mám v piesni hypnotizujúce vokály a text Riny Sawayamy. Dúfame, že spoločne s Rinou inšpirujeme fanúšikov na celom svete, aby prijali svoje vlastné silné hlasy a mohli sa slobodne vyjadriť."

Paris tiež nedávno oznámila, že podpísala distribučnú zmluvu s ADA: "Som nadšená, že opäť môžem pracovať so svojou rodinou Warner Music. ADA mi dáva možnosť zdieľať moju hudbu so svetom a zároveň si ju udržať vo vlastníctve - čo je pre mňa ako umelca a podnikateľa dôležité. Som na túto prácu hrdá a som vďačná mojej dobrej priateľke a výkonnej producentke Sii,  Jessemu Shatkinovi, Alexovi Frankelovi, celému tímu ADA a každému jednému človeku, ktorý prispel k vytvoreniu a distribúcii tohto albumu."

Text: Hudba.sk (zdroj: Music-news.com)