Pripravte sa na najväčšiu rapovú párty leta. Párty powered by Swipe prichádza na Tyršovo nábrežie už v piatok 26. júla a prinesie nezabudnuteľné zážitky a skvelú atmosféru. Ak ste fanúšikmi rapu, tento festival by ste nemali vynechať.

V piatok 26. júla sa Tyršovo nábrežie premení na epicentrum najväčšej rapovej párty tohto leta - Party powered by Swipe. Tento nezabudnuteľný festival prinesie to najlepšie zo slovenskej rapovej scény a ponúkne zážitky, na ktoré budete dlho spomínať.

Už od popoludnia čakajú návštevníkov energické vystúpenia talentovaných umelcov, ako VI3E, Dušan Vlk + Temný Rudo a Fobia Kid. Títo rapoví majstri vás vtiahnu do víru hudby a svojimi textami a flowom vás dostanú na ďalšiu úroveň.

Hlavnou hviezdou večera bude Gleb, ktorý svojím jedinečným štýlom a hitom Swipe privedie dav do varu. Ak poznáte jeho texty a dokážete stíhať jeho rýchly flow, nemôžete na tejto akcii chýbať. Bude to ideálna príležitosť ukázať, ako dobre zvládate Glebove rýmy a zapadnete do pulzujúceho davu.

Festival zakončí dynamické duo Kewu & DJ Gäp. Ich mixy vás udržia v pohybe a zaručia, že energia festivalu vydrží až do 22:00. Tento večer bude pre všetkých milovníkov rapu absolútnou povinnosťou a určite si ho maximálne užijú.

Line up:

16:00 VI3E
17:00 Dušan Vlk + Temný Rudo
18:00 Gleb
19:00 Fobia Kid
20:00 Kewu & DJ Gäp

Tento festival je stvorený pre všetkých fanúšikov rapu, ktorí túžia zažiť výnimočnú atmosféru a nekonečnú zábavu plnú rešpektu. Vstup je voľný až do naplnenia kapacity podujatia. Nezabudnite prísť včas, aby ste si zabezpečili miesto a užili si skvelý večer.

Zdroj: PR článok