Nitrianska kapela Borra sa hlási o slovo s novou skladbou pod názvom Keď to na nás príde. Svojim fanúšikom ju predstavila spoločne s videoklipom odohrávajúcim sa na psychiatrii, na ktorej skončil aj Kuko z Horkýže Slíže.

Skladba vznikla ešte na konci roku 2012 pod taktovkou basgitaristu Sancheza a formácia sa rozhodla natočiť k nej aj videoklip v štýle oscarového filmu Prelet nad kukučím hniezdom. Vybrala si preto nemocničné prostredie a využila rôzne pomôcky, na ktoré narazíte len v psychiatrickej liečebni.

"Keď ma obliekli do kazajky a poriadne zatiahli tie pracky, nebolo mi všetko jedno," zverila sa speváčka kapely Borra, ktorá herecky zvládla aj scénu s elektrošokmi. "Musím sa priznať, že hoci išlo o rekvizity, zažila som v živote aj príjemnejšie okamihy ako ten, keď som mala na spánkoch kovové pliešky s káblikmi."

Na pľaci sa musela niekoľkokrát premáhať, dokonca aj pri rozbíjaní nábytku a starého porcelánu. "Zrejme som taká pokojná rockerka," dodala so smiechom mladá speváčka. Pred kamery ju prišiel podporiť aj krstný otec debutového albumu skupiny - Kuko z Horkýže Slíže. "Mal som dnes nabitý program, taká menšia psychiatria, ale kamarátom pomôžem rád a kedykoľvek," povedal známy recesista, ktorý sa objaví v závere videa.

Borra - Keď to na nás príde

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytla Nikoleta Kováčová, PR manažérka kapely Borra.

Súvisiaci interpreti: Borra