Trenčianska rocková kapela Volume využila pandemický rok na prípravy svojho nového albumu. Ešte predtým, než ho predstaví, sa však rozhodla zverejniť singel, ktorý spolu s videoklipom mapuje šesť rokov existencie skupiny a zároveň je poďakovaním všetkým jej podporovateľom.

"Na albume pracujeme už približne rok a ľudia sa nás často pýtali, kedy bude hotový. Uvedomili sme si, že bez týchto ľudí by sme žiadny album ani nikdy nenahrávali. Rozhodli sme sa preto zložiť a zverejniť singel, ktorý je naším srdečným poďakovaním za všetky spoločné chvíle na koncertoch či iných podujatiach," hovorí spevák Majo Krátky o skladbe Ďakujem.

Nový singel kapely Volume pripomína doterajší život kapely prostredníctvom videoklipu zostrihaného z archívnych videí a fotografií. Okrem toho však skupina finalizuje aj videoklip k inej skladbe, ktorý predstaví čoskoro. Nakrúcali sme ho len nedávno a vzniknúť mohol vďaka všetkým, ktorí nám pomohli prostredníctvom kampane na Startovac.cz. Cítime nesmiernu podporu, a to aj napriek aktuálnej situácii. O to viac sme zaviazaní všetkým našim fanúšikom a o to viac im patrí aj skladba s názvom Ďakujem. Vy píšete náš príbeh," dodal Majo Krátky.


Zdroj: newsletter kapely Volume (Hudba.sk edit)
Foto: archív skupiny