Americký spevák a multiinštrumentalista Prince plánuje vydať ďalší album. Novinka, ktorej dátum vydania zatiaľ nie je známy, dostala názov The Hit And Run Album. Informáciu potvrdili členky hudobníkovej sprievodnej kapely 3rdEyeGirl v rozhovore pre BBC Radio 6 Music.

Donna Grantis, Ida Kristine Nielsen a Hannah Ford Welton uviedli, že pieseň Hardrocklover, ktorú Prince zverejnil začiatkom júla, je prvým singlom z albumu. Nahrávka bude obsahovať aj staršiu, doteraz nezverejnenú skladbu 1,000 Hugs and Kisses a novú verziu piesne This Could Be Us. Tá pôvodne vyšla na hudobníkovej ostatnej sólovke Art Official Age (2014) a pomáhal ju produkovať Joshua Welton, manžel Hannah Ford Welton, ktorý zároveň spolupracoval aj pri tvorbe The Hit And Run Album

Muzikantky z 3rdEyeGirl taktiež vyhlásili, že funky novinka je plná experimentálnych zvukov a je určená predovšetkým verným fanúšičkám a fanúšikom, ktorí poznajú všetky skladby 57-ročného rodáka z Minneapolis.
 
Spevák, ktorý je podľa magazínu Rolling Stone 27. najlepším hudobníkom všetkých čias, sa začiatkom júla rozhodol tiež odobrať svoje nahrávky zo všetkých streamovacích služieb a portálov s videami vrátane Youtube v prospech Jay-Z-ho Tidalu. Spravil tak v tom istom čase ako vznikla služba Apple Music. Fanúšikovia tak musia čeliť obmedzeniam, pokiaľ si chcú vypočuť aktuálny singel legendy nenávidiacej digitálny svet.  



Zdroj: SITA (BBC.co.uk, NME.com)
Foto: 3rdeyegirl.com

Súvisiaci interpreti: Prince