Po sladkom Espresse či zlomenom srdci a egu v Please Please Please je krvavá bitka o muža takmer očakávaným vyústením tretieho singla. Nežná kráska Sabrina Carpenter sa v novom videoklipe k singlu Taste zmenila na žiarlivú priateľku ochotnú zabíjať. Jej sokyňa, ktorú stvárnila Jenna Ortega, sa však zastrašiť nenechala. Pozrite si napínavé video s nečakaným koncom.

Sabrina Carpenter sa vo videoklipe vybrala uprostred noci s cieľom rozsekať mačetou bývalú priateľku svojho partnera po tom, čo zistila, že sú znova spolu. Tá však do postele, v ktorej mala spať, pripravila návnadu a ukryla sa, aby žiarlivú Sabrinu prekvapila s puškou v ruke. Krvavá dráma zdanlivo vrcholí vypadnutím speváčky z okna a jej nabodnutím sa na plot. Boj pokračuje ďalej niekoľkými krvavými scénami až napokon vyústi do nečakaného usmrtenia muža, o ktorého po celý čas išlo.

Filmový videoklip režíroval Dave Meyers zo štúdia Lark Creative, ktorý už so speváčkou spolupracoval na predchádzajúcich vizuáloch k spomínaným singlom. Novinka Taste je tretím singlom z čerstvo vydaného albumu Short n' Sweet, ktorý vyšiel v piatok 23. augusta.

Kariéra 25-ročnej speváčky sa nedatuje vydaním megahitu Espresso, na konte má už šesť albumov. Táto pesnička jej ale priniesla popularitu, ktorá z nej aktuálne robí jednu z najsledovanejších popových speváčok. My sme vám stihli Sabrinu Carpenter predstaviť v našej rubrike Mimo radar tesne predtým, ako sa to celé udialo.

Mimo radar: Po desaťročnej ceste za hitom zosadila Sabrina Carpenter svojím Espressom z trónu Taylor Swift

Autorka: Miroslava Rabčanová