Jedna z najväčších popových hviezd minulej dekády Katy Perry tento rok v máji vydala svoju prvú novú skladbu odkedy sa stala matkou. Teraz prichádza s ďalšou novinkou, ktorú nahrala pre kampaň módnej značky Gap. Pesničku, ktorá znie v reklame, zverejnila v plnom znení na svojom Youtube kanáli.

Katy Perry v roku 2020 okrem svojho zatiaľ posledného albumu Smile priviedla na svet aj svoje prvé dieťa s Orlandom Bloomom, dcérku Daisy Dove Bloom. Po niekoľkých mesiacoch ticha prvýkrát vystúpila na inaugurácii prezidenta Joea Bidena, kde zaspievala svoj hit Firework. V máji potom vydala singel Electric, ktorým prispela na album Pokémon 25: The Album vydaný na oslavu 25. výročia známej japonskej videohry.

Na pódium sa speváčka vráti 29. decembra, kedy odštartuje svoju rezidenciu v novej koncertnej sále Resorts World Theatre v Las Vegas. Ešte predtým sa však stala súčasťou ďalšej kampane. Tentoraz prijala ponuku od značky Gap, pre ktorú naspievala príjemnú novú verziu piesne All You Need Is Love.

Kým Electric je typický nablýskaný tanečný pop, s akým sa americká hviezda preslávila, v piesni od legendárnych The Beatles ukázala svoju striedmejšiu polohu. Aranžmán so sláčikmi, gitarou a dychovou sekciou je veľmi tradičný, pripomína vianočné piesne. Samotná reklama nazvaná podľa ďalšieho beatlesáckeho hitu All Together Now je totiž určená práve na predvianočné obdobie. Môžete v nej vidieť Katy Perry a ďalších ľudí, vrátane malého orchestra, v priestoroch akéhosi štúdia, v ktorom sneží. Celú verziu piesene však zverejnila len v podobe jednoduchého lyric videa.


Na svojom Instagrame Katy Perry v pondelok spolu so zverejnením reklamného spotu od režiséra Marka Lee Romaneka prezradila, že pred 20 rokmi ako tínedžerka brigádovala v obchode Gap v Santa Barbare. Napísala tiež, že súčasťou kampane je príspevok v hodnote jedného dolára, ktorý Gap poskytne za každé prehratie piesne na Spotify organizácii Baby2Baby podporujúcej deti žijúce v chudobe.

Text: Hudba.sk (zdroj: Nme.com, Instagram, archív)
Foto: Gap / Mark Lee Romanek

Súvisiaci interpreti: Katy Perry