Americký spevák, raper, hudobník a producent Mike Shinoda vyrazí na budúci rok na európske turné. Počas koncertnej šnúry, v rámci ktorej podporí svoju debutovú sólovku Post Traumatic (2018), zavíta v marci budúceho roka aj do Budapešti a Prahy.

V maďarskej metropole si ho fanúšikovia budú môcť vypočuť 12. marca v Budapest Aréne. O týždeň neskôr, 19. marca, sa 41-ročný interpret predstaví v pražskom Fóre Karlín. Shinoda tiež počas turné zavíta aj do Nemecka, Talianska, Švajčiarska. Francúzska, Holandska, Veľkej Británie a Luxemburska. Vstupenky na koncerty sa dostanú do predaja 30. novembra.


Michael Kenji Shinoda je jedným zo spoluzakladateľov kapely Linkin Park, ktorá vznikla v roku 1996 v Kalifornii. V súčasnosti v nej pôsobia aj Rob Bourdon, Brad Delson, Dave Farrell a Joe Hahn. Spevák Chester Bennington vlani spáchal samovraždu.

Skupina vydala albumy Hybrid Theory (2000), Meteora (2003), Minutes To Midnight (2007), A Thousand Suns (2010), Living Things (2012), The Hunting Party (2014) a One More Light (2017). Shinoda ako sólový interpret uviedol tento rok v januári na trh EP Post Traumatic. Spomínaný album s rovnakým názvom vydal v júni.


Zdroj: SITA (goout.net, mikeshinoda.com, archív)
Foto: Facebook.com/mikeshinoda

Súvisiaci interpreti: Linkin Park