Americký R&B spevák Chris Brown, ktorého vyšetrujú pre údajnú krádež mobilného telefónu, tvrdí, že je nevinný. Pre portál Radar Online to uviedol nemenovaný zdroj zo spevákovho okolia. Podľa neho spevák povedal svojim priateľom, že nespravil nič zlé a dúfa, že ho nebudú stíhať.

Brown sa mal krádeže telefónu dopustiť tento týždeň pred nočným klubom v Miami Beach. Telefón mal zobrať nemenovanej 24-ročnej žene po tom, čo sa ho snažila odfotiť. Dvadsaťdvaročný spevák jej však uštedril nadávku, mobil jej vzal a odišiel na svojom Bentley.

"Chris dúfa, že skutočné fakty preukážu jeho nevinu a prokurátorka Katherine Fernandez Rundle ho neobviní. Celú záležitosť teraz rieši Chrisov právnik Mark Geragos. To, či ho nakoniec obvinia, by malo byť známe do piatku. Chris teraz nie je v Miami, ale ak by prokurátorka potrebovala, aby sa vrátil, tak to spraví," uviedol zdroj, ktorý dodal, že Brown si uvedomuje možné následky tohto incidentu.

Spevák je v súčasnosti v päťročnej podmienke pre fyzický útok na jeho bývalú priateľku, speváčku Rihannu, a v prípade dokázania viny mu tak hrozí rest odňatia slobody až na štyri roky. "Chrisovi ani nemusia v tomto prípade dokázať vinu, stačí, ak ho obvinia. Jeho podmienka má veľmi prísne pravidlá. Ak poruší akýkoľvek zákon a zatknú ho, tak mu sudca môže podmienku zrušiť. Chris to berie veľmi vážne a uvedomuje si, že jedno zatknutie môže spustiť celú vlnu právnych problémov," dodal zdroj.

Chris Brown má na svojom konte štyri štúdiové albumy Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), pričom už o niekoľko týždňov vydá najnovší s názvom Fortune (2012). Nahrávka F.A.M.E. sa dostala na vrchol amerického albumového rebríčka Billboard 200 a nedávno za ňu získal aj prestížne hudobné ocenenie Grammy v kategórii Najlepší R&B album (F.A.M.E.).

Informácie pochádzajú z webovej stránky Aceshowbiz.com a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA
Foto: Chrisbrownworld.com

Súvisiaci interpreti: Chris Brown