Bobbyho Browna, exmanžela zosnulej speváčky Whitney Houston, zatkla v pondelok polícia v kalifornskom San Fernando Valley za šoférovanie pod vplyvom alkoholu.

Hliadka 43-ročného speváka zastavila po tom, čo si všimla, že počas jazdy telefonuje. Po zastavení ho policajti vyzvali, aby sa podrobil testu na alkohol, ktorý preukázal, že Brown je opitý. Speváka preto zatkli a previezli na policajnú stanicu, odkiaľ ho však po dvoch hodinách prepustili.

Bobby Brown a Whitney Houston boli manželmi v rokoch 1992 až 2007. Vzali sa po troch rokoch od stretnutia na odovzdávaní cien Soul Train Music Awards v roku 1989. V roku 1993 vyšiel ich spoločný singel Something In Common. V tom istom roku sa narodila ich dcéra Bobbi Kristinu, ktorej jej matka zanechala v poslednej vôli celý majetok.

Houston zomrela v sobotu 11. februára. Bez známok života ju našli vo vani jej hotelovej izby v Beverly Hills. Príčinou úmrtia speváčky bolo utopenie, pričom išlo o dôsledok užívania kokaínu a ochorenia srdca. Speváčku pochovali 19. februára na cintoríne Fairview v mestečku Westfield v jej rodnom New Jersey. 

Bobbi Brown & Whitney Houston - Something In Common

Informácie pochádzajú z webstránok People.com a Hollywoodreporter.com a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Laura Rauch

Súvisiaci interpreti: Bobby Brown, Whitney Houston