K spoločnej pesničke Tvoje paže natočili autentický klip o rýchlom, ale efektívnom rande na nádvorí obchodného centra a s honosnou budovou divadla v pozadí. "V klipe hráme dvoch ľudí majúcich rande naslepo. Situácia eskalovala celkom svižne a zaujímavo. Tak, ako to v živote niekedy chodí," otvára svoj pohľad 27-ročný hudobník. ,"Teri je šikovnica a ja sa veľmi teším tejto našej spolupráci."

"Poznáme sa zo súťaže The Voice, kde sme spolu súťažili v tíme Jany Kirschner.," začína svoje rozprávanie Teri Čikoš. "Po súťaži sme zostali kamarátmi a rozhodli sme sa niečo spolu zložiť. Tak vznikla skladba Tvoje paže. V štúdiu sa pracovalo veľmi príjemne a so skvelými hudobníkmi," pokračuje mladá autorka.

"Emócia v klipe je sympatická a hravá. Počas natáčania sme sa veľa nasmiali a myslím, že z toho vzišlo niečo veľmi milé a prirodzené," dodáva Teri. "Na nádvorí obchodného centra som ešte netancoval, ale keď dá človek ostych preč, tak je to vskutku vtipný zážitok," dodáva Peter.

Pieseň  hovorí o potrebe nebáť sa skúšať v živote svoje šťastie. "Kto neskúsi, nevie. V živote je dôležité odovzdať sa svojim pocitom, prežiť ich a následne ich nechať urobiť svoju prácu," ukončuje svoju úvahu Peter.

Nahrávalo sa v Ama21Studios v spolupráci s Romanom Turtevom. O produkciu tejto veselej skladby sa postarali Pišta Lengyel a samotný Peter. Na bicie nástroje a basgitaru hrajú Marek Bednarčík, respektíve Matej Piliar. O finálny zvuk sa postaral Lukáš Chromek.

Tešiť sa môžeme aj na ďalšie novinke, ktoré obaja pripravujú. Peter pracuje na novom albume, ktorého vydanie je naplánované na leto. Taktiež je v horizonte veľa koncertov, na ktorých bude robiť support napríklad Jane Kirschner, alebo Lukášovi Adamcovi. Teri aktuálne stále promuje svoj debutový album  s názvom Dievča a v lete ju čaká turné, na ktorom odprezentuje piesne z tohto hudobného počinu.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Jozef Šebo. Text správy sme upravili.