Kanadský raper Drake a americký R&B spevák Chris Brown si svoj spor môžu vyriešiť v boxerskom ringu, pričom by za to dostali aj zaplatené. Miliardár Alkiviades "Alki" David ponúka každému z nich za pästiarsky súboj jeden milión amerických dolárov (v prepočte približne 802-tisíc eur). Ďalší milión dolárov by putoval na charitatívne účely.

Boxerský zápas hudobných hviezd by sprostredkoval promotér Damon Feldman. Táto ponuka je reakciou na medializovaný incident, ku ktorému malo dôjsť v polovici júna v newyorskom nočnom klube W.i.P. Chris Brown si tam pri roztržke rozbil bradu. Okrem neho sa tam podľa polície zranili minimálne ďalší štyria ľudia.

Podľa viacerých zdrojov bol súčasťou incidentu aj raper Drake, aj keď to jeho hovorca poprel. K násilnostiam malo dôjsť po tom, čo sa Drake k Brownovi priblížil a načal háklivú tému ohľadom Rihanny. Barbadoská speváčka totiž kedysi randila s Drakeom a tiež s Brownom, ktorý ju vo februári 2009 fyzicky napadol. Za tento čin dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musel tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí.

Informácie pochádzajú z webovej stránky nme.com a archívu agentúry SITA.

Zdroj: SITA
Foto: Chrisbrownworld.com

Súvisiaci interpreti: Drake, Chris Brown