Aj toto leto Štúdio L+S pozýva všetkých priaznivcov umenia schladiť sa do divadla. Stalo sa už tradíciou, že okrem skvelých predstavení sú súčasťou programu aj koncerty a ten, ktorý sa uskutoční vo štvrtok 14. júla bude naozaj výnimočný.

Peter Nagy sa totiž prvýkrát v Štúdiu L+S (vtedy ešte Štúdio S) predstavil už v roku 1987. Séria koncertov so skupinou Indigo vtedy vyvrcholila živou nahrávkou albumu Peter Nagy v Štúdiu S. Dnes má Peter za sebou mimoriadne úspešnú tridsaťročnú kariéru a tento koncert bude príležitosťou, aby sa aspoň na chvíľu symbolicky vrátil na miesto svojich začiatkov.

Príde sám s gitarou, ale nebude celkom sám. Program s názvom Music a la Peter Nagy je totiž parafrázou na mimoriadne úspešný cyklus večerov s názvom Music a la carte. Preto sa na javisku objaví aj Pavol Danišovič: "Teším sa na stretnutie s Petrom, poznáme sa dlhé roky, takže bude o čom aj hovoriť, ale Peter bude hlavne a predovšetkým spievať. Okrem skvelej kariéry má aj zaujímavý životný príbeh a mojou úlohou bude z neho niečo vypáčiť..."

Prečítajte si: S Petrom Nagyom po 30 rokoch: Preslávil sa ako rocker, dušou je stále pesničkár

Komorný večer s hitmi a príbehmi jednej z najväčších osobností slovenskej populárnej hudby môžete zažiť v Štúdiu L+S vo štvrtok 14. júla o 19:00. Okrem hviezdy večera vás v klimatizovanom divadle čaká aj chladený welcome drink a príjemná uvoľnená atmosféra.

Vstupenky:  Predpredaj.sk

Zdroj: Štúdio L+S
Foto: Dominika Halická

Súvisiaci interpreti: Peter Nagy