Steven Vagovics, 28-ročný hudobník z Bratislavy, má nový videoklip k piesni In the afternoon. Zachytáva na ňom prechádzku z Petržalky do centra mesta. Všetko sa to deje z pohľadu prvej osoby. Steven sa vo videu prejde od okolia Auparku po Obchodnú ulicu a následne sa vracia.

"Nápad na videoklip k pesničke In the afternoon mi napadol už ako som ju nahrával. Pôvodne som ale chcel tradičnejší videoklip, kde by moja prechádzka bola natočená z pohľadu tretej osoby, takže by ma celý čas bolo vidno," objasňuje Steven.
Videoklip začína záberom na mobilný telefón, na ktorom zazvoní budík o 16:00. Následne vidíme, ako sa Steven pripravuje v kúpelni a ide smerom nadol po schodoch. Odtiaľ už vidíme jeho cestu z Petržalky do centra mesta, kde sa zároveň zastaví na cheeseburger.

"Celé video vznikalo veľmi spontánne. Nemal som žiadny scenár, nad scénami som rozmýšľal za pochodu. V McDonalde bolo veľa ľudí, tak som zašiel do Burger Kingu. Vedel som iba to, že jednu scénu chcem mať v obchode s platňami, čo sa mi našťastie podarilo," dodáva Steven.

Videoklipom chcel spevák poukázať na krásy Bratislavy a predstaviť svetu unikátny pohľad na to, ako dokáže vyzerať prechádzka v hlavnom meste Slovenska. "Hlavná myšlienka tohto klipu je predstaviť ľuďom v zahraničí Bratislavu a motivovať ich, aby sa ňou prešli aj osobne. Bol by som rád, keby sa Slovensko a naše hlavné mesto mohlo ukazovať o
niečo viac. Popritom som chcel niektorým svojim zahraničným kamarátom ukázať okolie, po ktorom sa zvyknem prechádzať."

Pesnička In the afternoon pochádza z albumu Twin Flames, ktorý vyšiel koncom minulého roka. Videoklip si spevák natočil sám a sám ho aj celý zeditoval. O svojich plánoch do budúcna prezradil, že pracuje na rockovom albume a rád by odohral
koncerty po Bratislave.

Informácie a fotografie redakcii Hudba.sk poskytol Štefan Vagovics.