Kanadská speváčka Shania Twain by rada nahrala dueto so svojou kolegyňou Céline Dion. Vyjadrila sa tak v rozhovore pre portál The Cut. "To by bolo skvelé," uviedla na margo potenciálnej spolupráce 51-ročná interpretka a dodala, že sa s jej piesňami často rozcvičuje.

"Má taký veľký rozsah hlasu. I Drove All Night je moja najobľúbenejšia pieseň na hlasovú rozcvičku, pretože má najvyššiu harmóniu, čo je veľmi ťažké," uviedla.

Shania Twain, vlastným menom Eilleen Regina Edwards, je päťnásobnou držiteľkou hudobnej ceny Grammy. Na konte má štúdiové albumy Shania Twain (1993), The Woman In Me (1995), Come on Over (1997) a Up! (2002). Vydala tiež memoáre s názvom From This Moment On (2011). V roku 2001 ju organizácia PETA zvolila za prvú najsexi vegetariánku. Twain má hviezdy na kanadskom i hollywoodskom Chodníku slávy. Na konte má hity ako Party for two, Man! I feel like a woman, Forever and for always, I'm Gonna Getcha Good!, That Don't Impress Me Much, Ka-Ching! alebo You're Still The One.

Céline Marie Claudette Dion sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1980 a doteraz vydala 26 štúdioviek, 17 kompilácií a sedem živých nahrávok, pričom spieva v angličtine aj francúzštine. Jej zatiaľ posledným albumom je Encore un soir, ktorý vydala v auguste 2016. Na konte má hity ako My Heart Will Go On, The Power Of Love, Because You Loved Me, All By Myself, I'm Your Angel či A New Day Has Come. Získala viac ako dve stovky cien, vrátane piatich Grammy. Vlani jej udelili Billboard Icon Award za celoživotné dielo.

Zdroj: SITA (thecut.com, archív)
Foto: Mark Abrahams - Facebook.com/ShaniaTwain

Súvisiaci interpreti: Celine Dion, Shania Twain