Na nadchádzajúcom ročníku festivalu Open'er, ktorý sa uskutoční od 4. do 7. júla 2018 v poľskom meste Gdynia, sa predstaví aj americký spevák a hudobník Bruno Mars. Tridsaťdvaročný interpret, ktorý je už druhým potvrdeným headlinerom festivalu, vystúpi v sobotu 7. júla na Orange Main Stagei.

 Organizátori podujatia tento týždeň takisto oznámili, že v piatok 6. júla sa predstaví skupina Gorillaz. Podujatie tento rok privítalo účinkujúcich ako napríklad Foo Fighters, Radiohead, The Weeknd, The Kills, Royal Blood či Lorde.

Prečítajte si: Na festivale Open'er vystúpili tí najžiadanejší: Foo Fighters a Radiohead

Bruno Mars, vlastným menom Peter Gene Hernandez, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 2004. Známym sa však stal až o šesť rokov neskôr vďaka spolupráci s raperom B.o.B. na singli Nothin' On You, ktorý sa dostal na vrchol singlových rebríčkov v USA aj Veľkej Británii.

Na konte má zatiaľ tri štúdiovky - Doo-Wops & Hooligans (2010), Unorthodox Jukebox (2012) a 24k Magic (2016). Na soundtrack filmu Twilight sága: Úsvit - 1. časť (2011) prispel skladbou It Will Rain a v roku 2014 nahral s producentom Markom Ronsonom hit Uptown Funk, za ktorý získali dve ceny Grammy.


TIP: Brunovi Marsovi na skvelý klip stačí kúsok miesta a šikovný grafik

Zdroj: SITA (Opener.pl, archív)
Foto: Youtube / Jonathan Lia

Súvisiaci interpreti: Bruno Mars