Na bratislavskom koncerte skupiny Tata Bojs sa predstaví aj obľúbená kapela z Košíc – Puding pani Elvisovej. V spoločnosti svojich českých spriaznencov pokrstí limitovanú vinylovú edíciu svojho druhého štúdiového albumu Play/Pause/Eject.

Výnimočné klubové stretnutie kapiel, ktoré patria medzi najobľúbenejšie a najlepšie koncertné skupiny českej a slovenskej scény, sa uskutoční 1. decembra v Majestic Music Clube. Kým Tata Bojs vydali svoj posledný album Jedna nula ešte v roku 2020, Puding pani Elvisovej predstaví úplne čerstvý materiál. Práve v roku 2023 sa totiž kapela po dlhšej tvorivej pauze vracia s novým materiálom z pripravovaného šiesteho albumu, z ktorého zatiaľ vo forme singlov predstavila pesničky Trhací kalendár, Space TaxiSvetová.

Práve bratislavský koncert v MMC bude vyvrcholením jesennej klubovej šnúry s vynoveným programom. Elektro-indie popová štvorica Slivka (spev), Miloš (bicie), Pino (klávesy, gitara) a Viliam (basgitara) sa však popri prezentovaní noviniek aj vráti v čase, konkrétne do roku 2007, kedy jej vtedy čerstvý album Play/Pause/Eject pokrstil Mardoša z Tata Bojs bleskom z fotoaparátu. Po šestnástich rokoch si to môžu zopakovať, keďže sa bude krstiť limitovaná vinylová edícia tohto albumu.

Obe hudobnej spriaznené kapely spája aj prístup k živému hraniu – nie darmo získal Puding pani Elvisovej v ankete Radio_Head Awards trikrát za sebou ocenenie Najlepšia koncertná kapela roka. Tata Bojs zase presvedčili, že sú v skvelej forme na tohtoročnej Pohode. Po dlhšom čase sa opäť objavia aj v našom hlavnom meste na klubovom koncerte a zdieľanie spoločného priestoru s plnohodnotnými koncertnými setmi oboch kapiel je nepochybne udalosťou, ktorú neradno premeškať.

Koncert skupín Tata Bojs a Puding pani Elvisovej sa uskutoční v rámci edície Danube Music Day.

Vstupenky: Predpredaj.sk

FB event

Zdroj: Music Press Production (Hudba.sk edit)