V spolupráci s Predpredaj.sk vám prinášame tipy na podujatia na najbližší týždeň. Fanúšikovia hudby sa môžu tešiť na druhý slovenský koncert česko-poľskej superhviezdy Ewy Farnej, záver turné Richarda Müllera s Fragile aj kapely Heľenine oči, Cigánski diabli a Totti Ovidiu, metalistov Heaven Shall Burn a Hypocrisy či krst debutového album skupiny Bloom.

Bývalá porotkyňa SuperStar Ewa Farna sa po veľmi pozitívnych hodnoteniach bratislavského koncertu predstaví už zajtra večer (28.11.) v Poprade. V rovnakom čase v Žiline zakončí svoje turné skupina Heľenine Oči. V hlavnom meste Slovenska sa zajtra koná Beánia FM UK, na ktorej zahrá Vidiek, Vec a Caravan Palace.

V piatok (29.11.) sa uskutoční košický krst nového albumu skupiny Billy Barman a v Bratislave zahrá flamenco formácia Ponte Pardo. Koniec novembra a začiatok decembra opäť patrí Richardovi Müllerovi so skupinou Fragile a ich projektu HLASY, v predaji sú posledné lístky na koncerty vo Zvolene (30.11.), Trenčíne (1.12.) a Žiline (3.12.).

Unikátne je aj turné skupiny Cigánski diabli, ktorú sprevádza zoskupenie tanečníka Cirque du Soleil Tottiho Ovidia. V pondelok (2.12.) sa o ich kvalitách môžu presvedčiť fanúšikovia v Komárne. V Bratislave si v ten istý večer prídu na svoje fanúšikovia tvrdých gitár, keďže v Majestic Music Clube vystúpia nemeckí deathmetalisti Heaven Shall Burn a Škandinávci Hypocrisy. V utorok (3.12.) v Ateliéri Babylon vystúpi a pokrstí svoj debutový album jeden z najzaujímavejších nových objavov na slovenskej scéne - kapela Bloom.

Nehudobný tip: Neviete čo kúpiť svojim blízkym na Vianoce? Kúpte im voľný pád! Tento nezabudnuteľný zážitok v simulátore voľného pádu bude bezkonkurenčne najadrenalínovejší darček pod stromčekom.

SÚŤAŽ: Každá vstupenka na hudobnú či nehudobnú akciu zakúpená cez službu Predpredaj.sk ide do žrebovania o reproduktory Harman/Kardon Soundsticks III. Súťaží sa každý týždeň, viac info TU.


Text: Hudba.sk - reklamná správa
Foto: Predpredaj.sk