Prvá decembrová sobota bude v klube Šafko v znamení oslavy kultu depešáckej hudby. Fanúšikovia legendárnej britskej kapely a jej súputníkov sa stretnú na špeciálnej vianočnej Depeche Mode párty.

Rok 2023 mimoriadne potešil všetkých fanúšikov Depeche Mode vydaním nového albumu Memento Mori, celosvetovým koncertným turné so zastávkou v Bratislave aj s veľkolepou after párty. Jej organizátori robia klubové "stretávky" pravidelne a už túto sobotu 2. decembra sa rok plný depešáckych zážitkov uzavrie špeciálnou vianočnou "čiernou oslavou" v klube Šafko.

Tešiť sa môžete na dva tanečné parkety, projekciu videoklipov, koncertných nahrávok či raritných televíznych vystúpení. Obľúbené skladby vám zahrajú stálice Depeche Mode kluboviek Diablo & Krto a VJ Gabriel. Špeciálnym hosťom bude Pe3Vax so svojím live setom, v ktorom prvýkrát na Slovensku naživo zaznejú zaznejú remixy skladieb od kapiel Oceán, Shalom, Monte Rosa a samozrejme Depeche Mode. 

Okrem hudby Depeche Mode a spriaznených či nimi inšpirovaných kapiel, bude z druhého pódia znieť aj new wave a elektronická hudba, prevažne z 80. rokov. V Šafku vás čaká aj špeciálna depešácka výzdoba, exkluzívna Memento Mori fotostena, videoprojekcia a pre majiteľov prvých 100 zakúpených vstupeniek v predpredaji je pripravený aj darček v podobe kovového odznaku s logom Depeche Mode.

Christmas Depeche Mode party

  • 2. decembra 2023, Bratislava, klub Šafko (Šafárikovo nám. 7)
  • DJs: Diablo & Krto, VJ Gabriel (depechemode.sk)
  • Live: Pe3Vax (prvé live performance na Slovensku)

Vstupenky: Predpredaj.sk

Depeche Mode Christmas Party 2023 Zdroj: PR

Zdroj: PR článok / Predpredaj.sk (Hudba.sk edit)