Čoraz populárnejší mladý huslista Filip Jančík si v rámci pripravovaného turné opäť pripravil špeciálny program pre Bratislavu. Po vypredaných koncertoch na Bratislavskom hrade mieri do priestorov ikonickej Starej tržnice, aby tam vytvoril intímnu atmosféru počas Akustického večera filmovej hudby.

O Filipovi Jančíkovi je známe, že rád prekonáva svoje vlastné mantinely. V roku 2019 bolo pre talentovaného hudobníka veľkou výzvou vytvoriť hudobno-svetelnú šou na jednej z najznámejších dominánt metropoly Slovenska. Teraz už vieme, že to bola trefa do čierneho. Pre vysoký dopyt pridal okrem dvoch pôvodne ohlásených vystúpení aj špeciálny nočný koncert, aby si čo najviac fanúšikov mohlo vychutnať netradičné aranžmány skladieb zo seriálových a filmových hitov ako Hra o tróny či Harry Potter.

Aj na koncerte v Starej tržnici, ktorý sa uskutoční 4. mája, sa môžete tešiť na veľkú zostavu kvalitných, domácich i zahraničných hudobníkov a iných zaujímavých hostí. Zatiaľ si však všetky prekvapenia necháva pre seba. Jedno je isté: Bratislava zažije Akustický večer filmovej hudby s osvieženým repertoárom a opäť unikátnou atmosférou.


Úspešný 27-ročný huslista okrem toho vystúpi aj ďalších slovenských mestách. V rámci jarného turné sa predstaví aj v chrámoch, kostoloch a synagógach. Pre fanúšikov, ktorí sa prihlásia do newslettera Verný fanúšik, pripravuje Filip Jančík aj ďalšie špeciálne prekvapenia a darčeky. 

Všetky podrobnosti a lístky na jednotlivé koncerty nájdete v sieti Predpredaj.sk.

Novinky Filipa Jančíka a zaujímavosti zo zákulisia príprav koncertnej šnúry môžete sledovať na jeho oficiálnych profiloch na Facebooku a Instagrame.

Vstupenky:  

Zdroj: PR článok (Hudba.sk edit)
Foto: archív hudobníka