Kanadský spevák Justin Bieber mal v nedeľu počas rande s jeho priateľkou Selenou Gomez konflikt s bulvárnym fotografom. Dvojica vychádzala z kina v kalifornskom Calabasase, kde na nich čakala skupina fotografov. Jeden z nich údajne blokoval jeho auto a Bieber musel vyjsť von a poprosiť ho, aby ho pustil.

Keďže muž odmietol, vraj ho spevák napadol a pri roztržke stratil jednu z topánok a čiapku (viď foto v galérii). Gomez ho nakoniec upokojila, pozbierala jeho oblečenie a odišli. Fotograf však privolal políciu i záchranku, pričom sa sťažoval na bolesti v hrudníku.

Polícia chce vypočúvať Biebera, Gomez i ďalších svedkov. Pre portál TMZ niekoľko zdrojov uviedlo, že po incidente sa fotografovi prihovoril právnik, ktorý mu povedal, že súdnou cestou by od osemnásťročného speváka mohol získať peniaze.

Kanadský idol tínedžeriek, ktorý je podľa magazínu Forbes treťou najvplyvnejšou osobnosťou roku 2012j, nedávno zverejnil tracklist svojho tretieho štúdiového albumu s názvom Believe. Nahrávka, ktorá sa na trh dostane 19. júna, bude obsahovať spolupráce s hip-hopovými hviezdami ako Ludacris, Big Sean či Nicki Minaj.

Zdroj: SITA
Foto: AP Photo/Enrique Castro Mendivil

Súvisiaci interpreti: Justin Bieber