Kapela stoiČOstoi po letnom koncertovaní prichádza s novým klipom k singlu Načo viac, ktorý nahrala ako súčasť dokumentu New Kids on the Krompachy. S týmto zaujímavým projektom prišli mladí filmári z Popcorn production, ktorí chcú zmapovať, aký vplyv majú boybandy z 90-tych rokov na tvorbu dnešných kapiel.

"Napríklad New Kids On The Block obdivujeme od ranného detstva a najkrajšie Vianoce boli tie, keď sme si pod stromčekom našli kazetu s ich novým albumom," prezrádza Zajac, gitarista pop-punkovej kapely stoiČOstoi.

"U nás je to jasné, inšpirujeme sa hlavne ich vystupovaním na pódiu, imidžom, ale aj aktivitami v súkromí. Celkom nás pobavila informácia, že (New Kids On The Block) chodili spolu na požiarnicke súťaže, keďže naša spojitosť s hasičmi, hadicami a húkačkami je dlhodobo známa a momentálne už je to aj viac ako záľuba. Dokonca sme si v Amerike kúpili nové hasičské prilby," vysvetľuje ďalšiu spojitosť so známym boybandom spevák a basgitarista Maťo Goláb.

"Máme jeden sen, kúpiť si hasičskú Aviu a chodiť s ňou na koncerty... A možno po menšej úprave by sme mohli na nej aj hrať," smeje sa spevák. Kapela predstaví dokument New Kids on the Krompachy "deň po konci sveta".

Pozrite si nový klip k ostatnému singlu Načo viac.

stoiČOstoi - Načo viac

Informácie a foto pre Hudba.sk poskytol manažér skupiny Martin Hlavatý.

Súvisiaci interpreti: stoiČOstoi