Britský soulový spevák Seal, ktorý sa zajtra po viac ako siedmich rokoch predstaví v Bratislave, je už na Slovensku. So svojím štábom priletel dnes poobede, aby mal dostatok času nielen na prípravu koncertu a zvukovú skúšku, ale aj na prehliadku Starého mesta.

Spevák, ktorý na aktuálnom turné prezentuje popri najväčších hitoch najmä svoje coververzie nádherných starých soulových a R&B klasík z albumov Soul (2008) a Soul 2 (2011), nemal na organizátorov žiadne nesplniteľné požiadavky. V Bratislave je ubytovaný v hoteli Kempinski a po meste ho bude rozvážať šofér na aute značky Audi A8 alebo Mercedes triedy S.

V jeho šatni nesmie chýbať šampanské Veuve Clicquot, tucet fliaš minerálnej vody z Fidži, organický med, sójové mlieko, mandle či množstvo ovocia. Jeho obľúbeným je zrejme ananás, ktorý chce mať po ruke aj počas zvukovej skúšky a samotného koncertu. Pre seba a členov svojej kapely požaduje okrem iného aj 24 čiernych uterákov.

Na koncerte, ktorý sa koná už zajtra (29.11.) po 20:00 v bratislavskej Inchebe, okrem Seala vystúpi aj talentovaná speváčka Celeste Buckingham. Hudba.sk z podujatia prinesie exkluzívnu reportáž a fotoreport.

Seal - A Change Is Gonna Come (Sam Cooke cover; z albumu Soul, 2008)

Text: Hudba.sk, PR
Foto: Facebook.com/Seal

Súvisiaci interpreti: Seal