Americká speváčka a herečka postupne dráždi svojich fanúšikov informáciami o novom albume This Is Me...Now, ktorého dátum vydania odhalila včera. Čo však celkom otvorene priznala už skôr, je, že bude opäť o jej životnej láske, manželovi Benovi Affleckovi, tak ako album This Is Me...Then z roku 2002.

Vtedajší album vznikal po zrušení zásnub a rozchode, zatiaľ čo ten nadchádzajúci bude o láske, ktorá si k sebe po dvoch desaťročiach znova našla cestu. V roku 2022 sa dvojica znova dala dokopy a zosobášila sa. "Tento hudobný zážitok je prostredníctvom hudby, filmu a reality prejavom životnej cesty za hľadaním pravdy o láske," zaznie v odkaze 18-sekundového videa, ktoré 54-ročná Jennifer Lopez zverejnila na sociálnych sieťach.

V rozhovore pre Apple Music 1 uviedla: "Zachytili ste ma v tom momente, keď som sa znovu stretla s láskou môjho života a rozhodli sme sa, že budeme navždy spolu. Celé posolstvo albumu potom je: Táto láska existuje. Toto je skutočná láska. Pravá láska existuje a niektoré veci trvajú večne a sú skutočné."

Novým albumom, ktorý vyjde 16. februára, tak odhalí intimitu ich vzťahu. "Chcem dať toto posolstvo do sveta, a to si vyžaduje veľa zraniteľnosti. Ale nedokázala som sa zastaviť a niektoré časti ma vydesili. A myslím si, že časť z toho vystrašila aj Bena."

V rovnakom dátume bude celosvetovo dostupný aj film This Is Me...Now: The Film. Celovečerný film je produkčnou spoločnosťou opísaný ako "naratívny, intímny, reflexívny, sexy, vtipný, fantastický a vysoko vizuálny hudobný reimport jej verejne skúmaného milostného života". Na pilotný singel s názvom Can't Get Enough si budú musieť fanúšikovia americkej divy počkať až do 10. januára.

Text: Hudba.sk (zdroj: Music-news.com)