Svetové médiá dnes obleteli správy, že slávna futbalovo-spevácka dvojica Gerard Piqué a Shakira má dieťa. "Narodil sa nám syn! Sme veľmi šťastní! Ďakujeme za všetky vaše priania!" napísal na Twitteri a Facebooku Piqué. Išlo však pravdepodobne o žart.

Aktualizácia (15:25): Španielsky futbalista Gerard Piqué si dnes vystrelil z fanúšikov a médií po celom svete. Kolumbijská hviezda Shakira s najväčšou pravdepodobnosťou ešte nerodila. Dnes si totiž katolíci pripomínajú Sviatok svätých neviniatok, no v Španielsku je tento deň ekvivalentom 1. apríla, kedy si ľudia robia z iných žarty. Po tom, ako celý svet obletela správa, že slávnemu športovcovi a speváčke sa narodil syn, Piqué pridal na sociálne siete ďalší príspevok. "Už má aj meno! Volá sa Neviniatko! Všetkým želám veselý Deň svätých neviniatok!"

Pokračovanie pôvodnej správy:

Po tom, ako 35-ročná kolumbijská hviezda a jej o desať rokov mladší partner dlho tajili svoj vzťah a neskôr aj jej tehotenstvo, pár začal prostredníctvom sociálnych sietí viac komunikovať so svojimi fanúšikmi a odhaľovať im svoje súkromie. Napríklad, zverejnili fotku, na ktorej speváčka vystavovala na obdiv veľké tehotenské bruško. Neskôr sa zas na sociálnych sieťach podelili o snímku z ultrazvuku.

Shakira potvrdila vzťah s obrancom FC Barcelona v marci 2011. Prvé informácie o jej tehotenstve sa do médií dostali v druhej polovici júna, no jej manažment ich nepotvrdil. Španielsky magazín QMD! v auguste zverejnil zábery dvojice z ulíc Barcelony, na ktorých bolo vidieť speváčkino zaguľacujúce sa bruško. Ešte predtým mexická webová stránka TVNotas.com.mx zverejnila fotografie, na ktorých spoločne vchádzajú na oddelenie pre budúce mamičky gynekologickej kliniky v Miami. Pár oficiálne potvrdil, že bude mať prvého potomka až v septembri.

Zdroj: SITA (AceShowbiz.com)
Foto: AP Photo/Emilio Morenatti

Súvisiaci interpreti: Shakira