Koniec Slim Shadyho? Marshall Mathers oznámil svoj dvanásty štúdiový album zdieľaním upútavky na fiktívny kriminálny seriál s názvom Detroit Murder Files. Moderátor šou, prezentujúc upútavku na nadchádzajúcu epizódu, diskutoval o smrti Eminemovho dlhoročného alter ega Slim Shadyho.

"Blonďavý antihrdina známy ako Slim Shady nemal vďaka svojim zložitým a často kritizovaným, jazykom krútiacim rýmom núdzu o nepriateľov. Rovnaké drsné texty a kontroverzné žvásty mohli nakoniec viesť k jeho zániku. Pripojte sa ku mne, keď sa znova pozrieme na udalosti, ktoré viedli k vražde Slim Shadyho."

51-ročná rapová ikona potom povedala: "Vedel som, že pre Slima je to len otázka času." Slim Shady je Eminemovým alter egom už od roku 1997, kedy vyšlo EP Slim Shady a následne v roku 1999 album The Slim Shady. Album The Death Of Slim Shady, ktorý by mal vyjsť v lete s bližšie neurčeným dátumom, nasleduje po nahrávke Music to Be Murdered By z roku 2020.

Prvý, kto začal hovoriť o pripravovanej štúdiovej nahrávke bol Dr. Dre, ktorý to oznámil v televíznej relácii Jimmy Kimmel Live. "Niečo vám poviem, Eminem pracuje na svojom vlastnom albume, ktorý vyjde tento rok. Skutočne som s ním hovoril a povedal, že je v poriadku, ak to oznámim priamo tu v tejto šou. Takže má pripravený album, mám na ňom pesničky a je to oheň. Zajtra si vlastne prvýkrát vypočujem celý album."

Text: Hudba.sk Zdroj: Music-News.com