Skupina Smola a Hrušky na jar vydala nový album Palec hore, ktorý sa stretol s výrazne pozitívnymi reakciami u fanúšikov. Jednoznačným letným hitom sa stal sexy song Honey Honey, v ktorom hosťuje rafinovaná Zdenka Predná a aj preto sa členovia skupiny rozhodli, že dajú skladbe ďalší rozmer.

V spolupráci s hudobným portálom Hudba.sk a nahrávacim štúdiom V3 sound pripravili súťaž o najlepší remix Honey Honey, ktorá je určená pre kohokoľvek, kto sa zaoberá muzikou a jej tvorbe v PC alebo na živo.

Kompletné info o súťaži a diskografia skupiny:

► http://www.smolaahrusky.sk/album-categories/diskografia/

Tracky (podklady k tvorbe remixu) na stiahnutie:

► http://v3sound.sk/honey-honey-sutaz-remix-2012/


E-mailová adresa na zasielanie remixov: remixhoneyhoney@smolaahrusky.sk

Remixy sa postupne objavia na youtube.com/smolaahrusky, kde si ich budú môcť všetci vypočuť, komentovať a svojím pozretím zároveň aj hlasovať. Uzávierka súťaže je 1. júla 2012 a následne bude vyhlásený víťaz, ktorý bude mať najviac pozretí svojho remixu. Členovia kapely Smola a Hrušky si v demokratickom hlasovaní môžu zvoliť aj svojho víťaza.

Víťazné remixy obdržia hlavnú cenu a tou je jeden deň v profesionálnom analógovo-digitálnom štúdiu V3 sound, kde nahráva aj kapela a vznikol tam napr. nový album Palec hore (2012). Okrem toho sa remixy objavia aj na vybraných kompiláciách a ich tvorcovia získajú vecné ceny od kapely.

Oficiálny klip k letnému sexy hitu Honey Honey presiahol za mesiac od zverejnenia hranicu 150 000 pozretí na Youtube. 

Smola a Hrušky feat. Zdenka Predná - Honey Honey

Všetko o kapele Smola a Hrušky môžete sledovať na oficiálnom TV kanáli youtube.com/smolaahrusky a taktiež na oficiálnej Facebook stránke www.facebook.com/smolaahrusky.

Informácie a fotografie pre Hudba.sk poskytol Martin Hlavatý, manažér skupiny.

Súvisiaci interpreti: Smola a Hrušky, Zdenka Predná