Posledná šanca kúpiť si vstupenky na koncert Eda Sheerana na Szigete je vo štvrtok 30. mája. Organizátori jedného z najlepších európskych festivalov pridávajú do predaja posledných 2.000 jednodňových lístkov na otvárací deň festivalu (streda 7. augusta).

Medzi tohtoročnými headlinermi nájdete aj mená ako Foo Fighters (13.8.), Post Malone (11.8.), Florence + The Machine (12.8.), Twenty One Pilots (13.8.), Macklemore (10.8.), The 1975 (8.8.), The National (10.8.) a Martin Garrix (9.8.). Ak patríte medzi fanúšikov Foo Fighters či Twenty One Pilots, nerozmýšľajte nad kúpou lístkov dlho. Organizátori aj na ich koncerty, ktoré budú 13. augusta, hlásia posledné vstupenky v predaji.

Jedno-, troj-, päť- či sedemdňové lístky sú dostupné výhradne cez oficiálny web festivalu www.szigetfestival.com

Ed Sheeran na Szigete aj s novým albumom

Ed Sheeran len pred pár dňami oznámil na júl vydanie nového albumu No. 6 Collaboration Project. Na nahrávke sa spolu s Edom môžu fanúšikovia tešiť aj na jeho spoločný hit s Justinom Bieberom I Don't Care. Na novinke sa objavia i ďalší hostia, ich mená však v tomto momente nie sú známe. Isté ale je, že niektoré skladby z nového albumu zahrá Ed Sheeran aj na svojom augustovom koncerte v Budapešti. Odznejú tam aj ďalšie hity, ktorých má tento spevák, hudobník a skladateľ na konte veľké množstvo.  

Sziget patrí medzi Slovákmi obľúbené a vyhľadávané festivaly. Láka ich najmä kvalitným a pestrým line-upom, ale aj krásnym prostredím, kde sa festival koná. Festival priváža na zelený ostrov v centre maďarskej metropoly svetové hviezdy a sľubuje dobrodružný týždeň plný hudby, umenia, zábavy a športu. 


Redakciu Hudba.sk informovala PR manažérka festivalu Silvia Turnerová. Tlačovú správu sme upravili. 

Foto: Warner Music

Súvisiaci interpreti: Ed Sheeran, Foo Fighters