Takmer presne po roku sa v sobotu 4. septembra v záhrade Galérie P. M. Bohúňa, priamo v srdci Liptovského Mikuláša, začne hudobný festival Sound Garden. Festival ponúkne silný line up zostavený z mixu slovenských kapiel a dídžejov, ktorí sú zástupcami viacerých hudobných žánrov.

Či už sú to Le Payaco, aktuálni držitielia cien Radiohead Awards 2020 v kategórii Album roka Cena novinárov a Anděl 2020 v kategórii Slovenský album roka, Billy Barman, víťazi kategórie Album roka 2020, producent stojaci za elektronickou nahrávkou roka Fvlcrvm alebo hiphoperi Modré Hory, ktorí sa predstavia aj s kapelou. Chýbať nebudú Vec so Škrupom a Zverinom, Korben Dallas, Vrbovskí víťazi, Tusté baletky, Blame Your Genes, ale ani DJi a producenti Mahadevi, Malalata, C:rcle, VI3E, Hafner.

Pre deti je o 15:00 pripravená čítačka Braňa Jobusa z kapely Vrbovskí víťazi, ktorý je aj plodným a obľúbeným autorom detských kníh. Návštevníci majú možnosť pozrieť si aktuálne výstavy v Galérii P. M. Bohúňa, vďaka ktorej má festival svoj čarovný areál. Ako sa osvedčilo už minulý rok, DJi budú návštevníkom festivalu hrať rovno do ucha. Keďže je Sound Garden v centre mesta, v nočnej časti sa prepína do Silent Disco módu. Najmä pre ľudí, ktorí to ešte nezažili, je to dvojnásobná zábava, pretože si stačí zložiť slúchadlá z uší a pohľad na okolie je bizarný - masa ľudí tancujúca na zdanlivo neexistujúcu hudbu.

Covid je tu, žiaľ, stále s nami, preto si každý návštevník bude musieť okrem lístka priniesť aj potvrdenie o očkovaní alebo negatívny výsledok AG, PCR či LAMP testu. Rovno pri areáli bude aj MOM na antigénové testovanie za štandardný poplatok, aby bol aj v tomto prípade zabezpečený komfort pre návštevníkov. Viac informácií nájdete kúpite na www.soundgarden.sk

Line up Saund Garden 2021:

Hlavný stage
13:00 - Vrbovskí víťazi
15:00 - Modré hory
17:00 - fvlcrvm
19:00 - Vec & Škrupo & Zverina
20:00 - Korben Dallas
22:00 - Billy Barman

23:00 - Malalata (Silent Disco)
01:00 - Hafner + Mahadevi (Silent Disco)
03:00 - VI3E + C:ircle (Silent Disco)

Stan
14:00 - Screen
16:00 - Tusté baletky
18:00 - Blame Your Genes
21:00 - Le Payaco

Informácie a foto redakcii Hudba.sk poskytol Vladimír Čabák. Text správy sme upravili.

Súvisiaci interpreti: Billy Barman, Le Payaco