Podľa americkej speváčky Miley Cyrus je najlepšia droga marihuana. Povedala to v rozhovore pre magazín Rolling Stone. Zároveň v piatok unikla na internet 20-sekundová časť jej novej skladby Drive o rozchode so snúbencom Liamom Hemsworthom.

''Myslím, že marihuana je najlepšia droga na svete. Raz som fajčila jointa, v ktorom bolo aj peyote a videla som vlka, ktorý zavýjal na mesiac. Hollywood je mesto kokaínu, ale marihuana je oveľa lepšia. A molly (označenie pre drogu extáza, pozn. SITA) tiež. Sú to také drogy šťastia – sociálne drogy. Vďaka nim chcete byť s priateľmi,'' vyhlásila.

Ďalšia pieseň o rozchode

V piatok unikol na internet 20-sekundový úsek skladby Drive, ktorú niekdajšia detská hviezda napísala v čase rozchodu so snúbencom Liamom Hemsworthom. "Napísala som to, keď som pracovala v deň sv. Valentína. Emočne to bol dosť ťažký deň," povedala Miley Cyrus pre magazín Fashion. "Je to o nutnosti opustiť niekoho, ale nechcieť sa úplne odrezať od tohto človeka. Je to čas, keď chcete odísť, ale nemôžete. Je to ale tiež aj o pohnutí sa ďalej." 

Spomínaná pieseň figuruje aj na oficiálnom trackliste k pripravovanému albumu Bangerz. Ten by sa na pultoch predajní mal objaviť už 8. októbra a aj vďaka škandálom okolo osoby 20-ročnej "dospeláčky" sa považuje za jeden z najočakávanejších tohto roka. Hudobný svet sa však naň sústreďuje aj pre sľúbený duet s Britney Spears

Vypočujte si dvadsať sekúnd z novej skladby Drive:


Autor: Marek Majzon (SITA, Digitalspy.co.uk)
Foto: Evan Agostini/Invision/AP

Súvisiaci interpreti: Miley Cyrus