V piatok sa Toy Boy a Randy objavili ako kreslené postavičky v spoločnosti kontroverzného Rytmausa, presláveného z Lokal TV. Singel, ktorý (možno) vymení Zuzulienku v éteri, by mal byť spoluprácou práve s kreslenou verziou "učiteľa rapu".

Podľa najnovšej časti minisérie Napál Rytmausa z pera tvorcov populárnych internetových animákov pre dospelých - Lokal TV - bude na novom singli s Mafia Corner spolupracovať Rytmaus. Stane sa tak jedným z "diskoraperov", ktorých Rytmus, ako jeho živá predloha, v nedávnej mediálnej prestrelke poriadne dourážal.

V kreslenom videu sú Randy a Toy Boy v štúdiu a pracujú na Zuzulienke, keď tam z ničoho nič vtrhne Rytmaus a dvojicu nazve "Mafia Kroner". Fóriky si tvorcovia spravili z východniarského nárečia a dohadovania spoločnej tvorby s raperom. Ten by chcel "diskotékarinu", na čo mu následne producentská dvojica zahrá potenciálny druhý singel v tanečnom štýle.

Nečakanú spoluprácu pre Hudba.sk potvrdil aj Toy Boy z Mafia Corner: "Opäť sme pripravili niečo nové, čo tu ešte nebolo. Život v mafii je práve o tom, že chodíme po hrane, a to nás inšpiruje robiť veci, ktoré sa vryjú pod kožu. Určite je vzrušujúcejšie, keď má človek na krku nôž a v krvi cíti adrenalínovú nálož." 

Mimoriadny úspech aj na českej scéne
 
So svojím prvým originálnym singlom žne Mafia Corner úspechy nielen na Slovensku, ale aj v susednom Česku. Na iTunes je Zuzulienka najsťahovanejšou skladbou, na Youtube sa počet vzhliadnutí blíži k miliónu a do svojich playlistov ju zaradilo 24 rádií v česko-slovenskom éteri, kde prevalcovala viaceré hitparády, čo neuniklo pozornosti ani dramaturgom českej verzie MTV.

"Krstným otcom" mafiánskeho hitu za riekou Moravou je moderátor rádia Kiss Publikum a dídžej Ondřej Albrecht. "Prvýkrát som Zuzulienku počul, keď som bol hrať na Slovensku. Hneď sa mi hlavou prehnala myšlienka, že túto pesničku nepoznám, ale celkom sa mi páčila. Doma som si ju potom našiel na Youtube a zdala sa mi ako celkom fajn song. Pokusov o electro swing bolo v Česku, aj na Slovensku už niekoľko a práve táto pieseň mi prišla ako najvydarenejšia," hovorí Albrecht.

"Zuzulienkománia" sa podľa neho v Česku rozbehla ako lavína. V rádiách patrí medzi najžiadanejšie, ľudia ju zdieľajú na sociálnych sieťach a v kluboch taví tanečné parkety. "České publikum oslovila Zuzulienka najmä tým, že je naspievaná po slovensky. Na rozdiel napr. od hitu Yolanda Be Cool - We No Speak Americano si ju môžu spievať aj neanglicky hovoriaci poslucháči. Vzhľadom k tomu, že českých alebo slovenských tanečných vecí nie je veľa, toto bude tiež jedným z dôležitých faktorov úspechu," dodal známy dídžej..


Autor: Marek Majzon - začiatok článku, Imrich Makó (Grand Studio s.r.o.) - Mimoriadny úspech v Čechách

Foto: Lokal TV